Situat pe malul Marii Negre in orasul Constanta, va ofera o priveliste de neuitat la diferitele evenimente organizate aici. Restaurant Zorile ConstantaFie ca imbracati rochia de mireasa sau costumul de ginerica, fie ca organizati botezul celui mai mic membru al familiei dumneavoastra, fie ca serbati chiar ziua onomastica sau orice alt eveniment, va puteti crea un album de poze unic, cu lumina lunii oglindindu-se in apa marii pe fundal noaptea, cat si ziua observandu-se valurile inspumate ce abia ating tarmul.

Pe timpul verii va puteti racori pe cele doua terase frumos amenajate cu lumini si muzica moderna.
In interior, Restaurantul Zorile Constanta, este decorat modern si vine in completarea imaginii fermecatoare a marii.

Spatiul mare si amplasarea bine organizata a meselor pentru oaspeti creeaza un mediu degajat si permite ospatarilor nostri sa respecte regulile ospatariei cum ar fi: servirea numai pe partea dreapta a clientului, punerea mancarurilor pe mese in ordinea acelor de ceasornic, servirea doamnelor, a copiilor si pe urma a domnilor, gheridon in capatul fiecarei mese.restat zorile

Locul pentru formatia muzicala sau DJ este amplasat in punctul cheie din salon astfel incat sa asigure o buna sonorizare a intregului salon existand si locuri pentru incinte acustice suplimentare creand astfel o sonorizare spatiala.

Restaurantul mai este dotat si cu aer conditionat, incalzire, extractoare de fum si izolare fonica intre saloane, iar pentru internauti avem in dotare o retea wireless, acestia avand nevoie doar de un laptop pentru a naviga pe internet.

Personalul nostru este calificat si cu experienta in arta ospatariei. Acordam o atentie deosebita asupra igienei lor, a tinutei cat si a curateniei in saloane si in bucatarie.